Opasni kuhari
Kuhinjske nezgode od kojih boli srce: Jedni su se spotaknuli i prosuli jelo, a drugi su uspjeli spaliti cijeli kuhinju
Piše K.L.,
11. siječnja. 2022. @ 08:23
Postoje mnogi načini upropaštavanja jela, bez obzira na to jeste li amater ili profesionalac u kuhinji.
Čarobna priroda
Kitovi opkolili brod, pogledajte veličanstveni prizor od kojeg zastaje dah
Preslatko!
Divovski pas najveća je maza na svijetu, svi bi htjeli ovakvog nježnog diva
Uljepšalo im dan
Školarci iz Rijeke doživjeli nezaboravan susret, snimka raznježila gledatelje
Jedno od najvećih razočaranja u kuhinji je kada pripremite ukusno jelo, koje onda zbog nezgode završi na podu. No to je već napredna tehnika upropaštavanja hrane koja pogađa samo iskusne kuhare, dok drugi zbog nespretnosti uspiju spaliti jelo ili cijelu kuhinju.
Neke od nezgoda iz kuhinje amaterskih i profesionalnih kuhara prenosimo u galeriji prizora od kojih boli srce.