LOL

Kupio gumenu zmiju kako bi prestrašio ptice pa naišao na urnebesan prizor

Gumena zmija
Gumena zmija Foto: Reddit
Mislio je da je lukav, a onda ga je dočekalo iznenađenje.

Korisnik Reddita podijelio je fotografiju snimljenu u potkrovlju na kojoj je zabilježio prizor koji ga je dočekao kad je išao provjeriti je li njegova gumena zmija prestrašila ptice koje je želio otjerati.

\\folder\vezani_članak Prljavi i čisti WC jedan pored drugog Zvuči odvratno Liječnik upozorava da jedna navika kod odlaska na WC može dovesti do ''kanalizacijskog vulkana'' \\folder\vezani_članak Bernardinac kod veterinara Preslatko! Štene dobilo prvo cjepivo, reakcija raznježila ljubitelje životinja diljem svijeta

U opisu fotografije piše da je kupio gumenu zmiju kako bi prestrašio ptice koje su se ugnjezdile u potkrovlju pa je odlučio provjeriti je li mu se njegova naizgled kreativna investicija isplatila.

Ono što ga je dočekalo dobro je nasmijalo korisnike društvenih mreža jer je na mjestu na kojem je ostavio gumenu zmiju pronašao - jaje. Njegova interpretacija prizora je da su ptice iskoristile zmiju kako bi si napravile gnijezdo, a fotografiju koju je podijelio na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku ili OVDJE.

Bought a fake snake to deter birds. Instead they used it as a nest.
byu/thabiiighomie inWellthatsucks

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!