Mix

Laka lova i posao iz snova? Gledaš sve nastavke Brzih i žestokih, oni ti dobro plate

furious 7 film
furious 7 film Foto: Youtube Screenshot
Svi znamo likove koji su neprestano u akcijama. Ne kao Vin Diesel već rade sto poslova, nijedan nije klasični „9-5”, a neprestano traže nove načine da zarade još malo više.

Razvoj tehnologije nam je omogućio da takvih poslova ima još više — iako još nismo na razini nedosanjanog sna bivše predsjednice gdje će neke države plaćati po osam tisuća eura za poslove „preko interneta”.

Jedna američka kompanija je spremna platiti tisuću eura nekom tko je spreman pogledati sve nastavke Brzih i žestokih. CNN piše o tome, nije patka.

Ovaj posao djeluje savršeno, ali je dostupan samo potencijalnim kandidatima u Americi. Što je nepoštena diskriminacija jer bismo mi ovaj posao skoro napravili za džabe.

U opisu posla stoji da morate pogledati sve nastavke, uključujući i „X” koji tek stiže u kina, a osim gledanja filma, morate zabilježiti i štetu izazvanu u brojnim sudarima, vrstu automobila koji je sudjelovao u nesreći na velikom ekranu te potpuni broj takvih incidenata — i tako za svaki film.

Cilj ovog posla je prikazati statistiku za osiguravajuće kuće tj. posljedice agresivne vožnje.

„Zanima nas smanjuje li se broj sudara kroz razvoj granšize ili se povećava. Zato vas trebamo.”

Osim 1000 dolara, izabrana osoba će dobiti i dodatnih 100 dolara za posuđivanje filmova (da, to još postoji, čak i online), novac za kino-ulaznice i sve grickalice i pića koja možete zamisliti. Do cifre od 100 dolara. Ako želite više znati o poslu ili ste slučajno naš čitatelj, ali u Amerikci — OVDJE leži vaša prilika.

Ovaj posao neće promijeniti živote, teško da će promijeniti i taj jedan život osobe koja pobijedi u natječaju, ali je zanimljiv način promocije i unošenja uzbuđenja u posao koji možda nije najuzbudljiviji na svijetu. Fino su se prikačili na nadolazeći Fast X koji stiže u kina 19. svibnja.