Mix

Legendarni duo iz Breaking Bada ponovno dolazi na male ekrane

Jesse Pinkman i Walter White u žutim odjelima
Jesse Pinkman i Walter White u žutim odjelima Foto: YouTube screenshot
El Camino nije posljednje što smo vidjeli od Jesseja Pinkmana, a čini se da nam se vraća i Heisenberg. Naime, sve je krenulo objavom novog trailera za posljednju sezonu Better Call Saul, spin-off seriju o odvjetniku Saulu Goodmanu. Iako se u samom traileru ne pojavljuju, tvrdokorni fanovi pronašli su nekoliko skrivenih referenci koje bi mogle upućivati na njihov povratak. Ulje na vatru dodao je službeni Twitter račun serije Better Call Saul objavom slike legendarnog dvojca s nedvosmislenim opisom – Oni se vraćaju.

Kako nije riječ o šali potvrdio je i sukreator serije, Peter Gould, koji je na konferenciji pred premijeru obznanio da će Bryan Cranston i Aaron Paul gostovati u posljednjoj sezoni Better Call Saula. Hoće li se njihovo pojavljivanje svesti na kratko odavanje počasti jednoj od najbolje ocjenjenih serija u povijesti ili će igrati značajnu ulogu, Gould nije htio otkriti.

Prve dvije epizode šeste sezone Better Call Saul debitirale su 18. travnja u produkciji AMC-a, a dostupne su i na Netflixu. Posljednja sezona sastojat će se od trinaest epizoda, a fanovi špekuliraju kako će se Pinkman i Heisenberg pojaviti na samom kraju kako bi serija završila u velikom stilu.