Mix

Ljubav u zaleđu: brazilski nogometaš Hulk će postati otac djeteta nećakinje svoje bivše žene

Hulk Mezenga
Hulk Mezenga Instagram Screenshot
\\folder\galerija Galerija Hulk Mezenga Hulk Mezenga Foto: Instagram Screenshot Hulk 8 Hulk 8 Foto: Folder.hr Hulk 7 Hulk 7 Foto: Folder.hr +5 Hulk 6 Galerija
Pročitajte naslov triput brzo i pokušajte skužiti što se događa.

Dok smo mi odrastali, televizijskim programom su vladale meksičke sapunice koje bi se povremeno izmjenjivale s brazilskim i argentinskim. Ono što se događa u životu brazilskog nogometaša Hulka se može opisati jednom riječi: sapunica.

Hulk je dobio prikladan nadimak – bio je snažan i brz, jedino bismo možda još Adriana stavili u isti dah, ali je otišao igrati u Rusiju na vrhuncu karijere, zatim i u Kinu pa se sve što je obećavao polako razvodnilo putem. Sada mu je 35 godina, igra u rodnom Brazilu, a uskoro će postati otac. Još jednom. Hulk već ima troje djece s bivšom suprugom Ivanom Angelom.


Izvor fotografije: Instagram @hulkparaiba

Priča se komplicira. Nakon 12-godišnjeg braka, Hulk je počeo ljubiti Camilu Angelu – nećakinju svoje bivše žene. Hulk i Camila čekaju dijete, a ne možemo ni popratiti tko će kome biti ujak, stric, tetka, nećak, unuk… U obitelji će svakako biti veselo.

Izvor fotografija: Instagram @hulkparaiba