Sportski elegantno

Dolaze najluksuznije Jordanice ikada, a cijena je prava sitnica! Pogledajte kako talijanski majstori vide poznatu siluetu

Air Jordan 1 kod postolara
Air Jordan 1 kod postolara Foto: le.syndrome/Instagram
Mokri san svakog obožavatelja tenisica

Vidjeli smo kako Nikeove tenisice Jordan godinama poprilično rastu. Jordanice se u maloprodaji ovih dana prodaju po cijeni i znatno većoj od 100 eura, a nekada ste mogli kupiti par za nešto manje. Naravno bilo je tu skupocijenih modela koji su se uvelike razlikovali od prosječnih parova.
Jordanice znaju postići vrijednost od nekoliko stotina ako ne i tisuća eura, pogledajte vrijednost modela nastalih u suradnji s luksuznim markama Dior ili OffWhite.

Sve je to normalno jer luksuzna moda nije nikada bila jeftina, a ponekad morate platiti cijenu za finije stvari u životu, pogotovo ako ste sneakerhead. To nas dovodi do najnovije kolekcije Jordan Branda, Wings, a modeli prodaje za gotovo četiri znamenke.

Luksuzna ponuda tenisica naravno predvodi kolekciju Jordan Wings. Konkretno, marka donosi vrhunske verzije tenisica Air Jordan 1 High '85 i Air Jordan 1 Low '85. Riječ je o tri verzije tenisice, a dolaze umotane u prestižu talijansku kožu, a jedna je verzija dobila poseban tretman. Jedan je par napravljen o dlakave crne kože, kako bi osigurao sve poglede.

Svaka Jordan Wings tenisica može se pohvaliti ručno šivanim gornjištem. Gornji dio se također sastoji od tri sloja, dovršenih oštrih rubova koje su ručno oslikali talijanski majstori. Postoje dvije opcije podstave, uključujući onu od svilenkastog satena, a unutrašnjost je napravljena od memorijske pjene koja se prilagođava vašem stopalu kako bi pružila dodatnu udobnost.

 
Pozlaćeni detalji i pomno primijenjeni logotipi brenda, uključujući MJ-ev poznati broj 23 na jeziku, detalji su koji zaokružuju izgled ove tenisice, čineći je jednom od najraskošnijih modela Jordan 1 dosad.
Uzimajući u obzir prvoklasne luksuzne detalje, nije ni čudno da tenisice mogu biti vaše po cijeni od 900tinjak eura za visoku verziju, a 800tinjak za nisku.
Ove Jordanice spoj su cipele i tenisice tako da su idealne za svaku priliku, a tako i onu najsvečaniju.
Uz tenisice, nalaze se i neki odjevni dodaci, jakna i pleteni pulover nalik na košarkašku mrežu. Želite li sebi priuštit par ovih luksuznih tenisica, morat ćete se uputiti u Peking na otvaranje Jordan Wings kolekcije.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!