Mix

Marvel izbacio trailer za trećeg Ant-Mana. Je li ovo najveći negativac u MCU-ju dosad?

antman naslovna
antman naslovna Foto: Youtube Screenshot
Marvel Studios imaju novi trailer za sve nas koji smo se zasitili Marvela toliko da nam je čak i DC-jev Black Adam odličan. A i za sve vas koji ste još uvijek oduševljeni svim Marvelovim.

Nakon nastavka Black Panthera stiže i Ant-Man and the Wasp: Quantumania s Paulom Ruddom i Evangeline Lily u glavnim ulogama, a ono što je posebno veliko i važno je što ćemo na velikom platnu gledati i Kanga. Glumi ga Jonathan Majors, što znaju već svi koji su gledali Lokija. To znači da će 2023. godina biti godina Jonathana Majorsa u mainstreamu, uz Kanga glumit će i u trećem nastavku Creeda.

Ant-Man je pomogao u spašavanju svemira u Endgameu, a njegov život se nastavlja – i to poprilično razigrano, jako je popularan iako ga često brkaju sa Spider-Manom. Ah kukci.

Njegova kći Cassie je izgradila satelit za kvantno carstvo, a Michelle Pffeifer nije sretna s tim. Vrlo brzo se pokazuje zašto. Naprava ih je usisala u posve novi svemir, a Kang im nudi pomoć. Naravno, ako oni pomognu njemu.

Puno je poznatih lica u ovom filmu, a vidjet ćemo i Billa Murrayja. Još ne znamo koga će on glumiti, ali je netko koga Janet van Dyne (Michelle Pffeifer) poznaje.

Film stiže u kina 17. veljače 2023. godine i predstavlja prvi korak u petoj fazi MCU-a.