Bubnuo i ostao živ

Milijunaš izjavom šokirao javnost: “Nezaposlenost treba porasti, moramo podsjetiti ljude da nas trebaju”

Tim Gurner
Tim Gurner Foto: Twitter/Screenshot
Milijunaš je izjavom podigao prašinu na društvenim mrežama i ujedinio radnike iz cijelog svijeta.

Australski milijunaš Tim Gurner, koji se bavi razvojem nekretnina, nedavno je gostovao na financijskom samitu gdje je podijelio svoju mudrost pred kamerama. Na snimci sa samita koja se proširila društvenim mrežama priča o tome kako smatra da bi nezaposlenost trebala porasti 40 do 50 posto da bi se radnike podsjetilo da trebaju poslodavce, a ne obrnuto.

\\folder\vezani_članak Uhvaćeni na djelu Jao… SAMO ZA ODRASLE: Uhvaćeni na djelu usred leta, skandirali im putnici iz cijelog zrakoplova \\folder\vezani_članak Pametan pas Genijalan je! Pas oduševio postupkom, vlasnici nisu mogli vjerovati svojim očima kad su otkrili što je napravio

“Ljudi su za vrijeme pandemije odlučili da ne žele više toliko raditi, što je imalo ogromne posljedice na produktivnost”, započeo je svoje objašnjenje milijunaš. “Nezaposlenost treba porasti za nekih 40-50%, po mojem mišljenju. Moramo vidjeti bol u ekonomiji, moramo podsjetiti ljude da rade za poslodavce, a ne obrnuto. Došlo je do sistematske promjene zbog koje zaposlenici misle da poslodavci trebaju biti zahvalni što ih imaju, umjesto da je obrnuto. To je dinamika koja se treba promijeniti. Moramo uništiti taj stav koji je počeo štetiti ekonomiji”, kazao je Tim Gurner. Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.