Lijepo mu je rekao

Mlada zvijezda NBA-a odbrusila legendi! Njegov odgovor postao je turistički slogan Minnesote

Košarkaš Anthony Edwards kao turistički agent
Košarkaš Anthony Edwards kao turistički agent Foto: NBA/Youtube
Kakvo pitanje, takav odgovor

Sport je odličan promotor turizma, a to smo uspjeli osjetiti i na svojoj koži. Hrvatske su reprezentacije svojim odličnim nastupima na sportskim natjecanjima promovirale turizam i kulturu, a istu je stvar uspio napraviti i Anthony Edwards.

On je, nakon pobjede nad prošlogodišnjim prvacima lige, svoje Timberwolvse odveo do finala Zapadne konferencije, a u razgovoru nakon utakmice, imao je što za reći.


 



Legendarni Charles Barkley, poznat po svojim neumjesnim zaključcima i komentarima, izjavio kako nije bio u Minnesoti već 20 godina. Mladi Edwards mu je odgovorio frazom koju ne možemo ispravno prevesti, ali postala je toliko popularna da je stranica turističke organizacije Explore Minnesota odabrala upravo nju kao slogan.

Kada ljudi kliknu na stranicu Explore Minnesote, dočekat će ih poruka koja glasi: "Dobrodošli u stanje mogućnosti. Bilo da planirate posjet ili razmišljate o selidbi, Minnesota vas je spremna dočekati. Drugim riječima.. .." i prije nego što stranicu pomaknete prema dolje možete vidijeti natpis "Bring Ya A**" napisan velikim bijelim slovima.

Stanovnici Minnesote imaju razloga za slavlje zbog izvanrednog niza Timberwolvesa u ovogodišnjem doigravanju NBA-a.

 

Nakon pobjede nad prošlogodišnjim prvacima, Denver Nuggetsima, Wolvesi će se prvi put u finalu Zapadne konferencije pojaviti nakon 20 godina.
Tim će se suprotstaviti Dallas Mavericksima koji vođeni, Lukom Dončićem, Kyriejem Irvingom i P.J. Washingtonom, dolaze u goste u noći sa srijede na četvrtak.