Nezgodno...

Mladenka ga odbila na oltaru, snimka je postala hit na društvenim mrežama

Vjenčanje
Vjenčanje Foto: YouTube/Screenshot
Mladoženja je iznenadio sve prisutne, uključujući i mladenku, pogledajte njegov potez.

Unatoč vremenu i novcu koji se utroše u planiranje savršenog vjenčanja, nekako je tradicija da stvari u nekom trenutku krenu naopako. U nastavku prenosimo kompilaciju takvih pustolovina s vjenčanja, a među njima se našla i snimka mladoženje koji je odlučio poljubiti mladenku nakon čitanja svojih zavjeta, prije nego što je svećenik rekao mladencima da se mogu poljubiti.

Njegov potez iznenadio je mladenku. Ona se isprva odmaknula od njega i rekla mu da ne može to učiniti, na što je on odgovorio: 'Je*e mi se, ovo je naš dan!' Njegovo ponašanje isprva je iznenadilo sve prisutne, no ubrzo je dobio podršku i svećenika, i mladenke, i svih prisutnih.

Snimke sličnih zgoda i nezgoda s vjenčanja možete pogledati u kompilaciji koju prenosimo u nastavku pa svakako zavirite i provjerite što se može dogoditi čak i na pomno planiranim vjenčanjima.

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!

\\folder\vezani_članak Narasli im pred očima - 28 Može li slađe? Odrasli im pred očima: Štenci se pretvorili u velike maze, pogledajte preslatke prizore \\folder\vezani_članak Gladni galeb Baš nema sreće Nesretnik nije ni slutio što mu se sprema, a gledatelji iz prikrajka umirali od smijeha