Jao...

''Mogli smo se seksati na prvom spoju'': Ludim porukama objašnjavala zašto je bolja od njegove cure i svjetski se obrukala

Luda cura (Foto: Screenshot)
Luda cura (Foto: Screenshot) Screenshot
\\folder\galerija Galerija Luda cura (Foto: Screenshot) Luda cura (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot Lude poruke (Foto: thechive.com) - 5 Lude poruke (Foto: thechive.com) - 5 Foto: thechive.com Lude poruke (Foto: thechive.com) - 6 Lude poruke (Foto: thechive.com) - 6 Foto: thechive.com +6 Lude poruke (Foto: thechive.com) - 4 Galerija
Prijateljica mu je pokušala dokazati da je bolja od njegove cure, ali plan joj se vrlo brzo izjalovio.

Poruke dugogodišnjih prijatelja i poznanika koji odjednom imaju potrebu proliti svoje godinama skrivane osjećaje mogu biti vrlo neugodne, a upravo takve poruke podijelio je jedan mladić kojem je prijateljica pokušala objasniti zašto je bolja od njegove sadašnje djevojke.

Prvo mu je počela pisati da joj nedostaje i da se već dugo nisu vidjeli, a onda je upitala kako je njegova cura. Razgovor se naglo pretvorio u njezino dokazivanje da je bolja od njegove sadašnje djevojke i da zaslužuje barem jedan spoj s njim.

''Dokazivanje'' se nastavilo unatoč njegovu stalnom odbijanju i uključivalo je ponude kao poput seksa na prvom spoju, a sve je kulminiralo priznanjem kako zapravo misli da je on dosadan i da nije talentiran te da se samo pretvarala da ga podnosi jer je dobra osoba koja voli raditi lijepe stvari za druge.

Uslijedio je još jedan preokret u kojem se ispričala za prethodne poruke i još ga jednom zamolila za samo jedan spoj. Cijelu razmjenu ludih poruka možete pogledati u galeriji pa sami procijenite je li mladić propustio priliku života ili si je spasio život.