Mix

Možda i najbolji glumac iza Batmanove maske zahvalio fanovima na potpori tijekom Pridea

Batman
Batman Foto: Youtube Screenshot
Rasprave o tome tko je najbolji Batman neće nikad prestati. Svatko ima svog favorita za kojeg će se boriti rukama i nogama. Kako je Pattinson naišao na otpor prilikom objave castinga, slično su prošli i Michael Keaton i Ben Affleck, ali kasnije je svatko od njih ostavio svoj pečat na ulozi Batmana i Brucea Waynea. Jedini glumac iza Batmanove maske protiv kojeg gotovo nitko ništa ne može prigovoriti je Kevin Conroy, glas Batmana u legendarnim animiranim serijama, a čak se i fizički pojavio kao stariji Bruce Wayne u televizijskom Arrowverseu.

DC je izbacio antologiju DC Pride 2022 koja prati LGBTQ+ likove, ali i autore. Conroyjev doprinos DC Prideu 2022 je bila osobna priča o tome kako mu je utjelovljenje superjunaka pomoglo skupiti snage da živi otvoreno kao gay muškarac.

Conroy je 2016. godine u intervjuu prvi put javno izrazio svoju seksualnost, ali priča nije dobila noge. Nije lako napraviti tabloidni skandal oko osobe čiji glas svi poznaju, ali lice baš i ne. I zaslužio je mir i privatnost. Sada, 2022. godine su fanovi u potpunosti prigrlili njegovu priču i njega.

Conroy im se zahvalio u predivnom videu.

“Kad god nešto odlučiš podijeliti, riskiraš puno. Svi vi ste taj rizik učunili vrijednim truda.”