Mix

MrBeast optužen da je lažirao svoj Youtube video

Creator games 3
Creator games 3 Foto: Screenshot/YouTube/MrBeast
Rosanna Pansino, poznata youtuberica i tv lice, optužila je MrBeasta za lažiranje Youtube videa.

Iako inače nije na meti krtika, mnogi su izrazili svoje mišljenje o najpoznatijem licu Youtube-a.

Naime, tijekom posljednjeg izdanja „Creator games“, natjecanja koje svake godine organizira MrBeast, lažiran je rezutat natjecanja, tako tvrdi njegova Pansino.

Uoči Creator games 3 nekolicina influencera se natjecala u skrivaču, a pobjednik je imao mogućnost odabira dobrotvorne udruge kojoj će se donirati milijun dolara.

Pobjednikom je proglašen Zack King, a drugo mjesto je zauzeo kontroverzni Logan Paul. Sada, godinu dana nakon, youtuberica Rosanna Pansino, poznata po svom blagom karakteru i dobrom imiđu, optužila je youtubera da je lažirao plasman nekolicine natjecatelja.

Rosanna tvrdi da je youtuber lažirao plasman finalista, a iako je bila jedina žena koja je ušla u top 3, u videu je prikazano da je iz natjecanja izašla puno prije.

„Kada je video objavljen, bila sam šokirana, razočarana i povrijeđena. MrBeast (Jimmy) je izrezao video kako bi izgledao kao da sam se plasirala lošije nego što jesam. Rekao je da su njegovi video uradci autentični i stvarni, a ja sam mu vjerovala. Uredio je video da izgleda kao da su zadnje 3 osobe Larray, Logan Paul i Zach King. Zadnje 3 osobe zapravo smo bili Zach, Quackity i ja”, napisala je Pansino u objavi na platformi X.

Navodi i kako je Logan Paul izbačen iz natjecanja prije nje, a pobjednik nije sljedio pravila sigurnosti zbog kojih je trebao biti diskvalificiran te je prvo mjesto zapravo osvojio Quackity.

Sve to, tvrdi, pametan je potez youtubera, jer su finalisti prikazani u javnoj verziji videa influenceri s najvećom bazom fanova.

Rosanna, iako se inače okreće od „drame“, sada je progovorila jer smatra da je previše toga pretrpjela u industriji. Nakon objavi na X-u, privatno se javima youtuberu koji joj nije dao konkretan odgovor o tome zašto je, navodno, promijenio plasman pobjednika.

MrBeast do sada je akumulirao gotovo 206 milijuna pretplatnika, a unatoč nedavnim kritikama ta brojka i dalje raste. Iako inače nije na meti krtika, mnogi korisnici društvenim mreža su izrazili svoje mišljenje o najpoznatijem licu Youtube-a te tvrde da im se oduvijek činio „lažnim“.

Optužba je izazvala poseban interes javnosti zbog sadržaja koji MrBeast inače objavljuje, za koji mnogi misle da prelazi određene granice dobrog ukusa, stavljajući natjecatelje svojih natjecanja u nepoželjne situacije.