Mix

Muškarac (56) jede samo hranu iz McDonaldsa kako bi izgubio kilograme

McDonalds big mac lik
McDonalds big mac lik Foto: TikTok Screenshot
Ne postoji čarobna namirnica, ne postoje čarobne vježbe, ne postoji čarobni tretman, a zaboravite i na vodu s limunom. Ako želite izgubiti kalorije, treba vam kalorijski deficit. Kroz dan morate unijeti manje kalorija nego što ih potrošite. Ili kroz tjedan, ili kroz mjesec… Ne mora biti na dnevnoj razini. Već smo pisali o liku koji je jeo isključivo pizzu kako bi izgubio kilograme, a sad imamo novog genijalca. I ne, ne mislimo to sarkastično.

Kevin Maginnis je 56-godišnjak koji je odlučio kroz sto dana jesti samo hranu iz McDonaldsa te pokazati kako s takvom prehranom može izgubiti kilograme. Zbog prezimena ga zovu Big Mac.

21. veljače je težio 108 kilograma. Odlučio je kako je to neprihvatljivo te je odlučio prihvatiti bizaran režim prehrane — kalorijski deficit, ali s omiljenom hranom iz McDonaldsa.

@bigmaccoaching Challenge: Eating mcdonalds every meal for the next 100 days to lose weight! #mcdonalds #mcdonaldschallenge #weightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #100daychallenge ♬ Inspiring Emotional Piano – Metrow Ar

U jednom od videa je i sam istaknuo kako nije toliko važno što jedete već koliko jedete. I ne, ne jede samo salate u McDonaldsu ili jabuke (da, imaju i jabuke) već sve dolazi u obzir. Pa tako i deserti.

Svoj eksperiment dijeli na TikToku, misli kako će se tako više pridržavati samonametnutog procesa. U deset dana je već izgubio šest kilograma.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonaldschallenge #100daychallenge #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ Lose to Love – Madison Watkins

Uzmite u obzir da ne poznajemo njegove prehrambene navike prije eksperimenta niti razinu njegove tjelesne aktivnosti prije ili tijekom eksperimenta. Ovo nije nikakva čarolija, samo vrlo jednostavan model kalorijskog deficita. Maginnis broji kalorije i pazi da ne prekorači svoj limit.

Pojavio se i na Today Showu gdje je rekao kako postoje kardiolozi koji obožavaju ovaj njegov pristup i kardiolozi koji ga mrze.

Ovaj režim prehrane podsjeća na dokumentarac iz 2004. godine nazvan Super Size Me u kojem je Morgan Spurlock jeo McDonalds kroz mjesec dana te se udebljao više od 10 kilograma, a i kompletna zdravstvena slika mu je bila narušena. Tim dokumentarcem ste mogli plašiti neobrazovani narod, ali danas to nikako ne drži vodu. Čak postoji šansa da je Spurlock patio od nekog zdravstvenog problema za koji nije znao prije snimanja dokumentarca.

Sretno Kevinu Maginnisu, neka uživa u svakom Big Macu koji pojede. Njegovo putovanje možete pratiti na njegovom TikTok profilu. Mi hoćemo.