NLO

Muškarac uvjeren da je pronašao NLO prekriven misterioznim krznom! Što bi to moglo biti?

Justin Clontz i NLO kojeg je pronašao u šumi
Justin Clontz i NLO kojeg je pronašao u šumi Foto: ABC13Channel/Youtube
Nepoznati objekt pronađen je u šumi, a ne zna se kako je tamo sletio

Čovjek iz Sjeverne Karoline tvrdi da je pronašao NLO koji se sastoji od metala i čudnih komadića krzna. Amerikanac Justin Clontz, koji radi u luksuznom kampu u okrugu Haywood, otkrio je nešto zaista jedinstveno i nepoznato.

Popularno mjesto za odmor očito je postalo mjesto slijetanja ogromnog neidentificiranog letećeg objekta.

 

Nepoznati ga je objekt ostavio u šoku, a otkriće se dogodilo kada su on i njegov kolega uočili veliki objekt na osamljenoj stazi u blizini Cantona, a snimljene fotografije otkrivaju spaljeni okvir od karbonskih vlakana s čvrstim metalnim pločama spojenim vijcima, s komadićima krzna oko rubova.

Nepoznati objekt bio je iznimno težak, a Justin ga je uspio izvući pomoću kosilice. Svoje je iskustvo Justin opisao: "Šanse da sleti su jedan prema milijun, pogotovo ako je sletio negdje izvan staze u šumi, nikad ga ne biste pronašli, ali slučajno je sletio na stazu.".

Radnik kampa također je istaknuo da je objekt uspio sletjeti između drveća bez izazivanja požara, sletivši tiho i mirno, duboko usred šume. Nakon otkrića, tražio je stručnjake za zrakoplovstvo za pomoć u identificiranju podrijetla NLO-a, no još nije dobio nikakvo pojašnjenje.

Koje je točno podrijetlo ovog nepoznatog premeta, vjerojatno nikada nećemo saznati, no zanimljivo je vidjeti kako ga teoretičari zavjere pokušavaju identificirati.