Mix

Na Kickstarteru su snovi! Spajanje konzole na laptop, samurajsko otvaranje pisama i posuda za gejmere

kickstarter
kickstarter Foto: Kickstarter
Nije rijetkost da skrolamo po internetu tražeći nove cool stvari na koje bismo htjeli potrošiti našu mizernu ušteđevinu. U novija vremena nas taj put često odvodi na stranice poput Kickstartera gdje možete uložiti novac u zanimljive projekte.

Ništa drugačije nije bilo ni sada. Svačeg lijepog tamo ima, a mi smo odlučili podijeliti naš trenutni top 3 jer sve drugo bi bilo previše.

Često odustanemo od backanja proizvoda jer nam se ne da zauvijek čekati do ostvarenja projekta, a onda kasnije požalimo jer nismo bili early birds i uložili dok je sve jeftinije bilo. U ovo bi trebalo uložiti.

ShadowCast

Realno, ovo nam treba, pogotovo u ovim ludim samo smo u kući vremenima.

ShadowCast je maleni adapter uz pomoću kojeg našu konzolu možemo priključiti na laptop ili računalo te putem monitora igrati najnormalnije naše najdraže naslove.

Znamo da će sada pametne osobe koje imaju potrebu sve ispraviti reći: “Ali PlayStation, najbitnija konzola, ima aplikaciju s kojom streamaš sve na računalu/laptopu”. Mi možemo reći – tako je pametna osobo, ali rezolucija na našem 150mb/s internetu je grozna. Povremeno šteka odnosno dolazi do latencije – ne da nam se to.

.

Genki ekipa je izumila adapterić s kojim se izravno spojite na vašu konzolu i rokate na monitoru koji je i zamišljen za gameanje. Neki drugi ekrani u kući mogu poslužiti nekim drugim ljudima, neka gledaju The Crown, briga nas.

Naravno da ovo želimo! Provjeri na Kickstarteru

Japanski Samurai otvarač pisma

Realno, možemo otvarati pisma rukom. Ako ih ikad dobijemo. Nekad ih poderemo, ali ne toliko često da bi nas brinulo, ali onaj mali geek u nama koji je veliki obožavatelj japanske kulture je jednostavno zapeo na ovome.

Oldskul način otvaranja pisma u Japanu. Koristili su “male katane”.

Nama ovo izgleda poprilično zabavno i napokon bi bar imali jednu pozitivnu emociju oko računa, a to je proces otvaranja.

Možda bi čak počeli i pisati pisma kako bismo ih primali nazad. Imamo očekivanja i radimo nešto kako bismo isto to dobili zauzvrat – i što!?

Želimo ovu malu katanu s postoljem! Provjeri ju na Kickstarteru.

The Couch Console

O ovome sanja ultimativni gamerski geek ljenjivac koji nerado prihvaća da je smotan.

Posuda za sve!

Ima punjač na sebi, posudu za čips, mjesto za odlaganje mobitela, daljinski upravljač nam može biti na tome i najbolje od svega – ima balansirajući držač za čaše odnosno nema više prolivenih sokova po dvosjedu i krevetu. Ekipa je htjela 15 tisuća dolara za projekt. Dobili su cca 2 milijuna dolara. Khm očekujemo kineske kopije uskoro.

Ovo nam se čini kao ultimativan poklon u ovom trostrukom super-galaktičnom poklon paketu.

Pitanje je samo kako suptilno našoj partnerici dati do znanja što želimo za rođendan…

Možda će pročitati ovaj članak, a ako ne, riješit ćemo da ga pročita. Curo, Kickstarter ti je tu.