Mix

Nabavi dok stigneš: NBA 2K21 potpuno džabe, a još puno toga se nudi

Lillard nba
Lillard nba Foto: Youtube Screenshot
Epic Games Store ima svoj Epic Mega Sale, a započeli su ga na najbolji mogući način.

NBA 2k21 je potpuno besplatan, a to znači da ćeš uštediti 60 eura. Ponudu provjeri OVDJE. Besplatan je sve do 27. svibnja, a jedna je od četiri besplatne igre koje ćeš naći na ovoj rasprodaji. Rasprodaja traje do 17. lipnja tako da bi bilo dobro da s vremena na vrijeme navratiš vidjeti što se nudi.

Imaju i svoj Epic Coupon, što znači da dobiješ 10 dolara popusta za svaku igru iznad 14.99 dolara. I kad potrošiš taj kupon na neku igru, dobiješ novi kupon – isti takav. I tako u krug sve dok event ne prestane.

GTA 5: Premium Edition ti s popustima i ovim Epic Couponom košta 6.49 dolara. Smiješno nisko i fantastično.

MEGA SALE provjeri klikom OVDJE.

Zašto NBA 2K21?

Još uvijek igram staru verziju 2k14 koju imam na osobnom laptopu i to mi je jedna od najdražih igara kad se nabrzinu zaželim sportskog natjecanja – u singleplayeru ili lokalnom multiplayeru. Ova vijest me oduševila, odmah sam claimao svoj primjerak igre i besplatno je zauvijek. Snašla me realnost svih današnjih gejmera kada sam igru poželio instalirati – trebam barem 100 gigabajta slobodnog prostora, a imam samo 60 u ovom trenutku. Vikend će biti za prebacivanje fajlova na eksterni hard disk i ubacivanje lopte s 10 metara u koš s Curryjem.

Evo i trailera, znam da je za PS5, ali dovoljno da te nabrije da posjetiš Epic games.