Tom Brady u obrani?

Nadamo se da Tom Brady ima smisao za humor! Uskoro izlazi ''The Greatest Roast of All Time: Tom Brady''

Tom Brady kako hoda kroz eksploziju
Tom Brady kako hoda kroz eksploziju Foto: Netflix/Youtube
Može li se snaći i na ovom terenu?

Tomu Brady legenda je američkog nogometa, no nije imao najboljih nekoliko godina, pa mu možemo oprostiti što se odlučio skloniti od šire javnosti. Tako je barem bilo do nedavno jer se bivši vođa Patriotsa odlučio na još jedan opasan pothvat.

Da, sedmerostruki pobjednik Super Bowla meta je prvog roast-a koji će se prenositi uživo i bez montaže kao dio Netflixovog ''Is a Joke Fest'' festivala.
The Greatest Roast of All Time vodit će Kevin Hart, a održat će se u Kia Forumu u Los Angelesu. Uz harta možemo očekivati goste iznenađenja iz svijeta sporta, komedije i zabave.

Bradyjeva razmišljanja? "Nema problema", rekao je u najavi emisije, Komičar Jeff Ross, poznat i kao "Roastmaster General", upozorava ga "Dolazimo po tebe, ljepotane.", ali u tipičnom Bradyjevom stilu, član Kuće slavnih, koji je proveo povijesnih 20 godina s New England Patriotsima, ne čini se nimalo zabrinutim.

Osim Harta, The Greatest Roast of All Time su izvršni producirali Ross, Casey Patterson, Jeff Clanagan i sam Brady.

Opće smatran najboljim NFL igračem, Tom Brady je pred sebe stavio težak zadatak jer protiv ovih napada mu ne može pomoći ni kaciga, ni štitnici ni defanzivna linija. Sretno mu bilo, a sve možete pogledati 5. svibnja na Netflixu.