Mix

Najavljen novi „Star Wars“ film: Nakon uspjeha serije „The Mandalorian“, dolazi i film

The Mandalorian
The Mandalorian Foto: Shutterstock/Willrow Hood
Vijest iz filmskog svijeta iznenadila je javnost. Naime, nakon uspjeha serije „The Mandalorian“, službeno je potvrđeno da ćemo uskoro uživati u filmskoj avanturi dva obožavana lika.

Novi film „Star Wars“ film, pod nazivom „The Mandalorian & Grogu”, režirat će Jon Favreau, a snimanje će započeti tijekom 2024. godine, prenosi starwars.com.

„Volim pričati priče smještene u bogati svijet koji je stvorio George Lucas. Ideja da se Mandalorian i Grogu dovedu na veliko platno iznimno je uzbudljiva“, ” rekao je Favreau.

Favreau je kreator serije „The Mandalorian“ , čiju četvrtu sezonu mnogi nestrpljivo čekaju.

“Jon Favreau i Dave Filoni uveli su u Ratove zvijezda dva nova i voljena lika, a ova nova priča savršeno pristaje velikom platnu”, dodala je Kathleen Kennedy, predsjednica Lucasfilma.

Dok neki obožavatelji jedva čekaju premijeru filma i priliku da svoje omiljene likove, lovca na glave Mandaloriana (kojega glumi Pedro Pascal) i izvanzemaljca po imenu Grogu, poznatijeg među obožavateljima kao Baby Yoda, vidi na kino platnima, drugi ipak nisu oduševljeni.

Neki kritičari smatraju da je ova formula bila savršena za seriju te da se neće uspješno „prenijeti na veliko platno“, prenosi collider.com.

Bez obzira na stavove nekih kritičara, sigurni smo da će mnogi uživati u filmskoj avanturi obožavanog dvojca.