Mix

Najbolja ekranizacija videoigre? Napokon trailer za seriju Last of Us

Last of Us
Last of Us Foto: Youtube Screenshot
Moramo to natipkati javno – HBO Max u ovom trenutku vodi u streaming ratovima ako uzmemo u obzir samo ekranizacije drugih formi zabave. Napokon smo dobili i prvi teaser trailer za ekranizaciju hit videoigre Last of Us i čini se kako će ova ekranizacija podebljati prednost HBO-a.

Svake godine fanovi slave Last of Us – i to 26. rujna, datum kada je virus dosegnuo kritičnu masu u samoj igri. Zato je i HBO odlučio izbaciti trailer baš na taj dan, da se pridruže slavlju.

Serija stiže iduće godine, a glavne uloge glume Pedro Pascal i Bella Ramsey koji već imaju iskustva s HBO-ovim produkcijama – oboje su glumili u Igri prijestolja, a Bella je ukrala apsolutno svaku scenu u kojoj se pojavila kao Lyanna Mormont. Uz njih u traileru možemo vidjeti i omiljenog nam Nicka Offermana.

Ako nikada niste imali priliku zaigrati Last of Us, radnja se odvija 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel je jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, četrnaestogodišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz čitavu zemlju i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

Ovo će sigurno biti dobro. Izgleda obećavajuće, a iza jedan od scenarista i producenata je i Craig Mazin, čovjek odgovoran za vrhunski mini-seriju Chernobyl.