Mix

Najbolji penjač svijeta komentira scene penjanja iz filmova i serija

Honnold gq
Honnold gq Foto: Youtube Screenshot
Već smo pisali o GQ-ovom The Breakdownu – web projektu u kojem zovu stručnjake kako bi komentirali filmove i serije koji prikazuju njihove specijalnosti. Zadnje smo gledali Georgesa St. Pierrea kako objašnjava borbe u filmovima, ali sada smo dobili Alexa Honnolda, najboljeg penjača svijeta i masu isječaka u kojima se glumačke zvijezde penju. Gledamo Michaela Biehna, Clinta Eastwooda, Toma Cruisea i kimamo glavom na sve što Honnold kaže. Ako on ne zna, tko zna? Ipak je on lik prvi lik koji se uspio popeti na nemogući El Capitan bez ikakve opreme, a njegov pothvat je zabilježen u najjačem dokumentarcu Free Solo za koji je ekipa National Geographica dobila Oscara. U ovom videu od pola sata nema Free Soloa, ali ima koješta drugo.

Na meniju su ‘Mission: Impossible – Ghost Protocol,’ ‘Wonder Woman,’ ‘The Big Bang Theory,’ ‘The Eiger Sanction,’ ‘Captain Fantastic,’ ‘Cliffhanger’ i ‘K2.’

Kome od ovih glumaca ide dobro, kome ne ide dobro? Saznaj u ovom vrh videu koji možda traje pola sata, ali vrijeme leti. Kao Stallone po planini.

Opet smo dobili potrebu pogledati Mission Impossible – Ghost Protocol. I Free Solo.