Mix

Najbolji Punisher se vraća! I to u novoj seriji o Daredevilu

Punisher naslovna
Punisher naslovna Foto: Youtube Screenshot
U jednom trenutku je izgledalo gotovo nemoguće da će se X-Men i Fantastična četvorka pridružiti MCU-u. I onda je Disney preuzeo 20th Century Fox. Danas, Marvel promovira mutante u MCU-ju i ozbiljno razvija film o Fantastičnoj četvorci koji bi trebao biti važna stvar u budućnosti ovog filmskog svemira. 2016. godine i Marvel i Sony su progutali svoj ponos kako bi progutali još više novca te su odlučili surađivati kako bi doveli Spider-Mana u MCU — što je bilo nezamislivo prije 2015. godine. Svi će se priključiti MCU-u prije ili kasnije. Ista stvar je bila i s Netflixovim serijama koji su pratili Marvelove superjunake.

Godinama su obožavatelji Marvela nadali da će otkazane serije postati dio kanona u MCU-u, baš poput X-Mena i Spider-Mana. Prisustvo Daredevila je već potvrđeno, gledali smo ga u seriji She-Hulk, a dobit će i svoju seriju Daredevil: Born Again u kojoj će se pojaviti i najbolji Punisher ikad — Jon Bernthal. Žao nam je Thomasa Janea, ali Bernthal je ipak poseban.

Osim Charlieja Coxa u ulozi Daredevila/Matta Murdocha, u Hawkeyeu smo vidjeli i povratak Vincenta D’Onofrija u ulogu Wilsona Fiska/Kingpina, a povratak Bernthala u ulozi Kažnjivača/Kažnjivatelja će sigurno pridonijeti kvaliteti projekta.

Tko zna, možda dobijemo i Defenderse. Bez Iron Fista.