Mix

Najnovije Crocse u stilu Bikini doline: tko je prava zvijezda ove kolaboracije?

Patrick The Star X Crocs
Patrick The Star X Crocs Foto: Screenshot/X/Modern Notoriety/Canva
Crocs nastavlja sa svojim trendom neuobičajenih kolaboracija.

Tvrtka je prošle godine nizala uspjehe svojim čudnim proizvodima i neočekivanim suradnjama s raznim kompanijama i franšizama te se tako istaknula na društvenim mrežama.

Popularni brend obuće, u istom je tonu započeo i 2024. godinu, još jednom suradnjom i to s obožavanim franšizama Naruto i Hello Kitty.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Crocs Shoes (@crocs)

Iako se navedene kolaboracije ističu svojim neobičnim izgledom, nadolazeća kolaboracija posebno se izdvaja svojim pretjeranim, ali šarmantnim izgledom.

Zvijezda iduće Crocsice bit će Patrik iz animirane serije Spužva Bob Skockani. Rezultat suradnje je vjerojatno najšareniji i najotkačeniji model crocsica ikad proizveden.

Ovaj model „krase“ pastelno ružičasta boja u kombinaciji s poznatim uzorkom koji se inače nalazi na Patrikovim hlačama.

Uz model dolaze i tematski Jibbitze, uključujući usnulog Patricka i njegovu kamenu kuću, a na remenu se nalazi uzrečica: „Je li majoneza instrument?”.

Patrick The Star X Crocs model još nije dostupan u prodaji, ali pretpostavlja se da će biti najavljene kroz tjedan dana kada će biti i dostupne na službenim stanicama brenda, s kojih će vjerojatno vrlo brzo i nestati, prenosi hypebeast.com.

Ovakvim izdanjima, proizvodima i suradnjama Crocs će definitivno nastaviti plijeniti pažnju javnosti.