Mix

Najsretnija zemlja svijeta vas želi besplatno dovesti da saznate zašto su najsretniji

Aerial
Aerial Foto: Folder.hr
Finsku se već šest godina proglašava najsretnijom zemljom svijeta. Finci žele sreću podijeliti dalje pa će u lipnju organizirati četverodnevnu “masterclass” radionicu za sreću kako bi pomogla ljudima da pronađu i usvoje finsko stanje uma. Zvuči nevjerojatno hipsterski! I sviđa nam se.

„Pitanje koje često dobivamo je ‘Zašto ste toliko sretni?’. Vjerujemo kako finska sreća potječe iz povezanosti s prirodom i našeg prizemnog životnog stila. Nije to neko mitsko stanje, to je vještina koja se može naučiti i podijeliti” izjavio je Heli Jimenez, viši direktor međunarodnog marketing u Business Finland. Želite naučiti? Ovo vam je prilika.

Radionica će biti podijeljena na četiri glavne teme: hrana i dobrobit, zdravlje i ravnoteža, dizajn, priroda i stil života, a predavači će biti četiri trenera koji su stručnjaci u svojim područjima. Planirana je za razdoblje od 12. do 15. lipnja, a 10 sretnika će dobiti besplatni boravak. Visit Finland nudi dvosmjernu radionicu u luksuznom ljetovalištu Kuru Resort u finskom jezerskom području. Sudionici će dobiti svoju vilu, kao i privatnu saunu.

Boravak ovih deset sretnika će se snimati, a snimke će se koristiti u marketinške svrhe Visit Finlanda.

Želite skužiti zašto su Finci tako sretni, a u procesu posjetiti tu sjevernu presretnu naciju? Sve što trebate je ispuniti online obrazac i odraditi izazov na društvenim mrežama, na Instagramu ili TikToku. Kakav izazov, pitate se? Trebali biste snimiti video u kojem prikazujete zbog kojih stvari vjerujete da ste možda potajno Finci.

Prijave se zatvaraju 19. travnja. Možda će neki odmahnuti rukom i reći „previše posla, ne isplati se”, ali te osobe ionako nisu potajno Finci. Niti će vidjeti Finsku u ovom aranžmanu.

Više o prijavi pogledajte na LINKU.