Mix

Najstrašniji čovjek na svijetu opasno se priprema za boksački debi

Martyn Ford udara vreću
Martyn Ford udara vreću Foto: Instagram screenshot
Martyn Ford britanski je bodybuiler sa tri milijuna pratitelja na Instagramu. Često je bio proglašavan kao „najstrašniji čovjek na svijetu“ zbog svog fizičkog izgleda, a imat će priliku to pokazati u ringu u svojem boksačkom debiju protiv „Iranskog Hulka“.

Na svom Instagram profilu Ford je objavio video kako udara vreću koja samo što se nije iščupala iz zemlje od siline njegovih udaraca. Vidljivo je kako vijci koji drže vreću popuštaju svakim novim udarcem.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Martyn Ford (@martynfordofficial)

U opisu ispod videa Ford je obećao fanovima nastavak napretka u boksačkoj tehnici u idućih pet tjedana. Upravo toliko je ostalo do borbe u trenutku objave. Naravno, danas ništa ne može proći bez trash talka pa je tako Ford svojem protivniku bacio rukavicu rekavši kako ima pet tjedana da smisli ispriku za svoj neuspjeh. Priča o rivalstvu Iranian Hulka i Forda započela je još prije dvije godine kada ga je Ford prozvao nakon jedne priredbe u poljskoj MMA organizaciji KSW. Na kraju su obojica odlučili da je bolje snage odmjeriti u ringu nego oktogonu. Priredba se održava u poznatoj O2 Areni u Londonu 4. travnja.

Iranski Hulk pak se odlučio za neke nekonvencionalne metode treniranja kao što su hrvanje s trojicom sparing partnera ili razbijanje betona šakom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli iranian hulk (@sajadgharibiofficial)

Čije će se metode na kraju pokazati korisnijima vidjet ćemo kada napokon uđu u ring, a s obzirom na kilažu njih dvoje moglo bi se lako dogoditi da pribjegnu dobroj staroj helikopter tehnici kada se umore.