Mix

Nakon glume u nastavku Knives Outa, vratila se glazbi — u izazovnom spotu i mokroj majici

janelle monae
janelle monae Foto: Youtube Screenshot
Janelle Monae volimo. Još od prvog pojavljivanja na pjesmi, zajedno sa sugrađanima iz Atlante, legendarnim Outkastom. Nakon toga je došao i prvi EP nazvan ArchAndroid, a gostovala je i u Hrvatskoj na Terraneu.

Ah Terraneo! We miss you.

Njezina karijera se nastavila razvijati, od utjelovljenja funka preko otkrivanja novih zvukova i vlastite seksualnosti pa do glume. Glumila je u Oscarom nagrađenom Moonlightu, a nakon toga se pojavila i u filmu Hidden Figures. Glumila je i u antologijskoj seriji Homecoming gdje je u drugoj sezoni zamijenila Juliu Roberts iz prve. Dio svijeta se upoznao s njom tek prošle godine kada je dobila jednu od nosećih uloga u filmu Glass Onion, nastavku detektivskog hita Knives Out.

Sada se opet posvetila svojoj glazbenoj karijeri i digla je prašinu novim spotom za pjesmu Lipstick Lover. Ako poslušate pjesmu i pogledate spot, bit će vam jasno što misli naslovom pjesme.

Spot je najavila početkom ovog tjedna kratkim videom u kojem izlazi iz bazena u mokroj majici s natpisom Pleasure.

Već tu smo bili zainteresirani.

I spot je napokon vani.

Neki komentari su negativni, vrte se arhaične priče kako golotinjom pokušava doći do uspjeha, ali njoj to ne treba — ona je uspješna duže od desetljeća, samo je sada potpuno slobodna.

Novi album nazvan „Age of Pleasure” izlazi u lipnju!