Mix

Nakon razvijanja aplikacija, razvija i mišiće! Mark Zuckerberg šokirao mišićavim torzom

dva muškarca se tuku u ringu
dva muškarca se tuku u ringu Foto: Pexels
Mark Zuckerberg trenira s UFC prvacima Israelom Adesanyom i Alexanderom Volkanovskim uoči potencijalne borbe s Elonom Muskom

Nekoliko tjedana nakon što je osnivač Facebooka pristao na borbu u kavezu protiv voditelja Twittera, Zuckerberg je proveo proteklih nekoliko dana trenirajući s UFC prvakom u srednjoj kategoriji Israelom Adesanyom i UFC prvakom u perolakoj kategoriji Alexanderom Volkanovskim. Obojica su doletjeli u rezidenciju osnivača Facebooka, u Sjevernoj Kaliforniji, nakon subotnje večeri UFC 290 showcase u Vegasu.

Trojac se preselio u teretanu na trening koji su održavali na jezeru Tahoe u Nevadi.

U utorak je Israel Adesanya na društvenim mrežama dokumentirao trening, podijelivši svoju fotografiju zajedno sa Zuckerbergom i Volkanovskim. Adesanya je naslovio objavu hvaleći natjecateljski duh 39-ogodišnjeg tehnološkog mogula.

„No fugazi with Mark“, napisao je Adesanya uz emotikon morskog psa. „This is Serious Business!!“

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Israel Adesanya (@stylebender)

Zuckerberg se u komentarima zahvalio i rekao kak mu je bila čast trenirati s velikanima

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mark Zuckerberg (@zuck)

Predsjednik UFC-a Dana White uvjeren je da će se dugo očekivani meč u kavezu zaista dogoditi. Te ističe kako je razgovarao sa Elonom i s Markom te da su obojica su smrtno ozbiljni u vezi borbe. White je dodao da bi okršaj Zuckerberga i Muska mogao biti najveća borba svih vremena, a White je izrazio i želju da se događaj organizira kao humanitarna akcija.