Mix

Nakon uspjeha drugog Venoma, stigao trailer za Morbiusa s Jaredom Letom

Morbius
Morbius Foto: Youtube Screenshot
Jared Leto je nekoć bio poprilično obećavajući Joker, ali svi znamo kako je završila ta verzija Jokera. Sony ga je odlučio uključiti u novi projekt, dijeljeni svemir koji se vrti oko Spider-Manovih negativaca. Venom s Tomom Hardyjem je bio izrazito uspješan, zaradio je milijardu dolara globalno usprkos lošijim ocjenama kritike, a ovih dana se u kinima prikazuje i drugi dio sage o Eddieju Brocku i izvanzemaljskom simbiotu. Od kraja 2019. godine smo svjesni da se film o Morbiusu snima te da će krvopiju tumačiti Leto. Sony je očito isplanirao isisati krv (hehe) iz svojih filmskih prava te svim filmovima prišiti dobre glumce koji bi trebali privući gledatelje u kina. Uspjelo je s Hardyjem, vidjet ćemo sjaji li Letova zvijezda jednakim sjajem.

A o samom Morbiusu? Michael Morbius ne postane pravi “punokrvni” vampir nego je on vrhunski liječnik koji pokušava izliječiti svoju krvnu bolest te u procesu postaje “živi vampir” tj. vampir koji voli krv i nije ograničen standardnim vampirskim boljkama.

Friško je izašao novi trailer, pogledaj i odluči koliko ti privlačno djeluje Leto s ogromnim zubima.

Trebamo neki Evanescence na soundtracku za ovo.

Prije nego Morbius u siječnju ugleda svjetlo dana (još malo vampirskih pančlajnova), dobit ćemo i Spider-Man: No Way Home. Puno sadržaja vezanog uz Marvel? Da, poprilično se brzo podebljava naša teza da su filmovi o superjunacima novi vesterni.

Za kraj samo još jedna misao koju moramo izbaciti iz sebe- Još jedan Marvelov lik nema klasične vampirske boljke i ostali “obični” vampiri ga zovu Daywalker. Njegovo ime je Blade, obećan nam je film s Mahershalom Alijem u glavnoj ulozi, ali on se ipak neće vezati uz Sony već su veće šanse da ćemo ga gledati u MCU-ju.