Pogledajte najavu

Nakon uspješnog filma dolazi serija ''Dune: Prophecy''! Pogledajte uzbudljivu najavu

Glumci Emily Watson i Mark Strong u seriji ''Dune: Prophecy''
Glumci Emily Watson i Mark Strong u seriji ''Dune: Prophecy'' Foto: Max/Youtube
Pogledajte uzbudljivu najavu serije ''Dune: Prophecy''

Nakon što je nastavak serijala Dina postigao odlične rezultate na kino blagajnama, na male ekrane nam, već ove jeseni, stiže prednastavak serijala u obliku TV serije. Projekt je nazvan ''Dune: Prophecy'', a prati veliku uspješnost filma ''Dina: Drugi dio'' koji je od međunarodne prodaje ulaznica zaradio 710 milijuna dolara, prenosi nam Hollywood Reporter.

 

TV serija prati sestre Harkonnen, Valyu i Tulu, dok se bore protiv sila koje prijete budućnosti čovječanstva i osnivaju sektu Bene Gesserit. Radnja je smještena 10 tisuća godina prije rođenja Paula Atreida (lik Timothéeja Chalameta), ali to ne znači da je ovaj projekt ostao kratak u smislu glumaca.


Serija se može pohvaliti odličnom i talentiranom glumačkom postavom. Emily Watson našla se u ulozi Valye Harkonnen i glavna zvijezda serije filmova Kingsman, Mark Strong, koji tumači lik cara Javicca Corrina.

Redatelj Johan Renck isprva je bio vezan uz seriju, ali Anna Foerster je u međuvremenu zauzela njegovo mjesto. Unatoč promjenama, još uvijek se kaže da je na putu da bude objavljen krajem 2024.

Serija, temeljena na knjizi ''Sisterhood of Dune'', koja je 2019. objavljena po nazivu ''Dune: The Sisterhood'', a prva sezona će se sastojati od šest epizoda. Seriju još malo treba pričekati, ali najava pruža odličan uvid u avanture koje možemo očekivati.

\\folder\vezani_članak Ruka s daljinskim upravljačem uperenim u televiziju Koliko toga gledate? Okušajte se u kvizu o TV serijama i pokažite da gledate svaku popularnu seriju

\\folder\vezani_članak Glumci Richard Gadd i Jessica Gunning u svojim ulogama u seriji Baby Reindeer Sve mu je to novo Kreator i glumac serije Baby Reindeer otkrio kako mu je popularnost serije promijenila život