Mix

Nakon Venoma i Morbiusa, evo i Kravena! Trailer za novi film izgleda… bolno

Kraven naslovna
Kraven naslovna Foto: Youtube Screenshot
Sony se itekako za*ebao u prošlosti. Mogli su imati sve Marvelove likove, ali su htjeli samo Spider-Mana jer za ostale likove „ionako nikog nije briga”. Zapravo i dobro da nisu uložili novac u prava jer smo sigurni da ne bi znali što s njima.

Nakon uspjeha MCU-a, Sony se sjetio da želi i mora pokrenuti i svoj svemir pa su tako odlučili iskoristiti jedino što imaju — galeriju Spider-Manovih zlikovaca pri tom pretvarajući ih u antijunake. Nakon Venoma i Morbiusa, upravo to se događa i s lovcem Kravenom. Ulogu je dobio Aaron Taylor Johnson koji izgleda i više nego dobro u ulozi Kravena, ali je ogroman problem što sve drugo izgleda loše.

Trailer otkriva stvarno previše, imamo dojam da znamo radnju već cijelog filma. Russell Crowe je očito u fazi karijere kada mora odrađivati smiješne naglaske kao što je bio slučaj u posljednjem Thoru i Papinom egzorcistu. Tako i u Kraven the Hunteru glumi Kravenovog oca. Ono što nam je čudno je što Russell Crowe ima naglasak, a Aaron Taylor Johnson nema iako su u filmu otac i sin.

Film stiže u kina 6. listopada što i nije pretjerano popularan termin, a nismo baš ni fanovi toga što su ubacili i Rhinoa na sam kraj trailera — mogli su ga ostaviti za iznenađenje u kino foteljama.