Mix

Napokon znamo trajanje filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness. To je puno filma

Doc Strange
Doc Strange Foto: Youtube Screenshot
Doctor Strange in the Multiverse of Madness stiže u kina, a kino-dvorane su počele navoditi ovaj naslov u svojoj ponudi. Upravo taj proces je otkrio i trajanje filma – pozamašnih 148 minuta.

Samim tim je ovo jedan od najdužih MCU filmova, traje jednako kao i Spider-Man: No Way Home. Ispred njega su samo Avengers: Endgame, Eternalsi i Avengers: Infinity War.

Sam Raimi se ozbiljno dohvatio zadatka, čini nam se da ćemo se u filmu nagledati stvarno svega, a drago nam je da će scene imati vremena “disati”. Najgori su nam pretrpani filmovi u kojima ne stignemo procesirati što se uopće događa. 148 minuta novog Marvel filma nam zvuči divno, pomalo čak i blagdanski. U prvom kvartalu godine nismo baš imali Marvelovog sadržaja (osim repriza No Way Homea), tako da nam je drago da s Moon Knightom i Doctorom Strangeom ulazimo u neku novu eru.

Disneyjev sinopsis obećaje – iako nismo saznali puno. Baš kao i iz samih trailera.

“Kako bi spasio svijet gdje se sve neprestano mijenja, Strange traži pomoć od svog saveznika Wonga i svemoćne Scarlet Witch. Ali velika prijetnja se nadvila nad čovječanstvo i čitav svemir. Još više iznenađuje što najveća prijetnja u svemiru izgleda baš kao Doctor Strange.”

Film stiže u kina 6. svibnja. Nestrpljivo čekamo.