Mix

NBA zvijezda predstavila novi par u zanimljivom ruhu! Pogledajte Book 1 „Shattered Backboard“

Košarkaši devin booker i michael jordan na taerenu pri utakmici s fokusom na tenisicama
Košarkaši devin booker i michael jordan na taerenu pri utakmici s fokusom na tenisicama Foto: Instagramscreenshot/@nicekicks/@basketball_mecca
Prije nego što je lansirao tenisice Nike Book 1, NBA košarkaš Devin Booker obećao je da će imati nekoliko ekskluzivnih parova svoje debitantske tenisice s potpisom i to u bojama inspiriranim nekim od njegovih omiljenih klasičnih Nikeovih modela.

Do danas, predstavio je parove povezane s „Neon“ Air Max 95, jednim od njegovih vlastitih Kobe 4 PE modela i njegovom suradnjom na „Moss Point“ Air Force 1 Low tenisici.

View this post on Instagram

A post shared by Nice Kicks (@nicekicks)

Sada, paleta Book 1 modela prelazi na Air Jordan liniju. Za utakmicu protiv Orlando Magica na novogodišnju noć, Booker je obuo svoj Nike Book 1 u jedinstvenoj boji inspiriranoj prepoznatljivim parom „Shattered Backboard“ Air Jordan 1 tenisicom.

Par „Shattered Backboard“ objavljen je 2015., a tenisica je odavala počast Michaelu Jordanu, koji je 1985. u Italiji, snažnim zakucavanjem razbio koš tijekom izložbene utakmice. Crna, narančasta i bijela kombinacija boja preuzeta je iz Jordanovog dresa s te utakmice. Nakon pozitivnog prijema, „Shattered Backboard“ 1 je inspirirao više nasljednika u različitim kombinacijama boja i materijalima.

Malena je vjerojatnost da će „Shattered Backboard“ Book 1 doći u prodaju. Model će službeno biti pušten u prodaju u drugim bojama počevši od proljeća.