Mix

Ne kao prva! Drugi dio igre „The Last of Us” će biti ekraniziran u više sezona!

Last of us žirafa
Last of us žirafa Foto: Youtube Screenshot
HBO je u siječnju potvrdio kako će “The Last of Us” dobiti i drugu sezonu — u što uopće nismo sumnjali nakon što smo pogledali samo jednu epizodu prve sezone. Iako je tek druga sezona potvrđena, tvorci planiraju “više od jedne sezone” kako bi ispričali poveću priču iz nastavka videoigre.

“The Last of Us: Part II”, objavljen je na PlayStationu 4 2020. godine, sedam godina nakon izvorne igre. Priča je veća i složenija. Tvorci HBO-ove adaptacije, Craig Mazin i Neil Druckmann, rekli su za GQ da će “Part II” obuhvatiti više sezona zbog svojih mnogobrojnih likova, niza flashbackova nužnih za razumijevanje priče te akcijskih scena.

Mazin i Druckmann nisu rekli o koliko sezona je riječ, ali da je svakako riječ o nekoliko sezona.

“The Last of Us: Part II” prikazuje Joela (kojeg glumi maestralni Pedro Pascal u HBO-ovoj ekranizacija), Ellie (koju bi i dalje trebala glumiti Bella Ramsey, ako ona to želi), Tommyja (Gabriel Luna), Mariju (Rutina Wesley) i neke važne nove likove s razvijenim pričama.

Laura Bailey, koja daje glas Abby u “Part II”, kratko se pojavila u finalu sezone HBO-a u nedjelju navečer. Ona je Ellieina medicinska sestra u operacijskoj sali u Salt Lake Cityju. Svidjelo nam se što su uloge u seriji dobili i glumci koji su u igri posuđivali glasove, tako je i Ashley Johnson koja je dala glas Ellie glumila Ellienu majku u posljednjoj epizodi.

Mazin i Druckmann nagovijestili su više akcije i zaraženih zombija za HBO-ovu seriju “The Last of Us”, koja zasad nije obnovljena izvan druge sezone. Mazin je rekao: „Dolazi još ‘The Last of Us’.” Možda će se kasnije pojaviti još infekcija. Možda različitih vrsta.”

Ako sve ostane na ovakvoj razini kao što je bila prva sezona, vjerujemo im.