Ups!

''Ne ostavljajte djecu u kuhinji bez nadzora'': Naučili važnu lekciju pa je podijelili sa svima

Kuhinjske nezgode
Kuhinjske nezgode Reddit
\\folder\galerija Galerija Kuhinjske nezgode Kuhinjske nezgode Foto: Reddit Kuhinjske nezgode - 22 Kuhinjske nezgode - 22 Foto: Reddit Kuhinjske nezgode - 21 Kuhinjske nezgode - 21 Foto: Reddit +20 Kuhinjske nezgode - 20 Galerija
Kuhanje im nije jača strana, ali barem su zabavili internet.

Djeca vole oponašati odrasle i eksperimentirati, pa se obično vole igrati u kuhinji. Neka djeca uspjela su napraviti kaos nakon što su se vješto ušuljala u kuhinju, no u galeriji koju prenosimo zabilježene su i katastrofe koje su u kuhinji izazvali odrasli.

\\folder\vezani_članak Otvoreni Atlas i natpis Geografski kviz znanja Pokažite svoje znanje geografije Pokažite koliko poznajete geografiju i okušajte se u ovom kvizu znanja \\folder\vezani_članak Autobusi Hmm… Prizor ZET-ovih autobusa podijelio gledatelje, na čijoj ste vi strani?

Bilo da je riječ o nespretnim klincima, dečkima koji su u lonac umjesto riže stavili himalajsku sol, zaboravnim pojedincima koji su u pećnici ostavili plastičnu ambalažu, fotke iz galerije koju prenosimo pune su kuhinjskih zgoda i svih onih koji se tako ponašaju.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!