Mix

Neka nas češće časte: Xiaomi poklanja YouTube Premium

Xiaomi vrećica u ruci
Xiaomi vrećica u ruci Foto: Folder.hr
Poznati po izvrsnom omjeru cijene i kvalitete, u Xiaomiju su svoje uređaje učinili još privlačnijima zahvaljujući novom partnerstvu s YouTubeom.

U pitanju su tri mjeseca besplatnog korištenja YouTube Premium paketa. Europska standardna cijena Premium paketa iznosi 11,99 eura, što znači da će korisnici Xiaomija imati priliku uštedjeti 36 eura. Dovoljno da se navučeš.

Tim će paketom korisnici dobiti pristup neograničenom sadržaju bez reklama, originalnim YouTube serijama te pristup više od 80 milijuna službenih pjesama, ali i izvedbama uživo te remiksima i obradama.

Xiaomiui prenosi da će pogodnost će moći iskoristiti vlasnici sljedećih uređaja: Xiaomi 11T Pro, Xiaomi 11T, Xiaomi 11 Lite 5G NE te svakog Xiaomi smartphonea lansiranog u jednogodišnjem promotivnom razdoblju, od 26. siječnja 2022. do 31. siječnja 2023. godine.

Korisnici Redmi 11 serije: Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S i Redmi Note 11 – imat će istu pogodnost, ali u trajanju od dva mjeseca, ne tri.

Također, u novome programu mogu sudjelovati samo novi korisnici.

To znači da svi korisnici koji su već registrirani na YouTube Premiumu, YouTube Music Premiumu, YouTube Redu ili na Google Play Musicu, nažalost, neće dobiti ništa.

Na listi zemalja u kojima se provodi promocija nema Hrvatske pa su iz Bug.hr-a pitali hoćemo li i mi dobiti priliku iskoristiti ovu pogodnost. Evo što su im odgovorili iz Xiaomi Hrvatska:

„YouTube Premium u planu je i za Hrvatsku, no za sada nemamo još detaljnije informacije vezano uz ponudu“.