Idemo!

Anketa: Nova ili stara himna navijača Vatrenih! Koja od njih ide na repeat?

Spotovi pjesme Neopisivo i Nevera
Spotovi pjesme Neopisivo i Nevera Foto: loud.digital/ZapresicBoys/Youtube
Neopisiva atmosfera je zagarantirana, a sprema se Nevera s tribina

Pripreme za Euro su u punom jeku, a atmosfera se već polako nazire. Dok obožavatelji nogometa i navijači diljem Europe pripremaju omiljene rekvizite, sve češće se ore i omiljene navijačke pjesme.

Anketa

Neopisivo ili Nevera?

Ukupno glasova:

Hrvatska reprezentacija uvijek se mogla pohvaliti odličnim navijačima koji su, iako često u manjem broju od protivnika, nadglasali protivničke navijače. Pjesme hrvatskih navijača uvijek budu vjetar u leđa našim igračima, a ne možemo poreći ni da je riječ o hitovima koji teško izlaze iz uha.

Tako je bilo i s pjesmom Zaprešić Boysa ''Neopisivo'', koja je reprezentaciju pratila kroz brojne sportske uspjehe, ali ovo prvenstvo pratit će nas pjesma ''Nevera'' koja je djelo poznatog zagrebačkog repera Nereda, a u izvedbi mu se pridružio i Ante Cash.


Obje su pjesme emotivne navijačke pjesme koje promiču zajedništvo u potpori hrvatskih reprezentativaca.

Bilo da preferirate staru ili vam je svježa navijačka pjesma bolja, vidjeti kockaste dresove i nasmijana lica navijača uvijek daju naslutit da je veliko natjecanje ispred nas, a uz ovakve hitove odlična je atmosfera zagarantirana.

Uz svevremenski hit "Neopisivo" i "Neveru" koja se tek mora dokazati, među navijačima će zasigurno zaživjeti i nova himna Vatrenih koju je Hrvatski nogometni savez (HNS) predstavio u suradnji sa Zagrebačkom pivovarom prije desetak dana.

Sve informacije o nastupima Hrvatske na Euru 2024. pogledajte na Gol.hr, a sve o našem prvom protivniku možete saznati ovdje:

\\folder\vezani_članak Šutalo i Modrić TEŽAK PORAZ Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!