Što kažete?

"Nemaju srama, to je propust u kućnom odgoju": Prizor iz Splita podijelio publiku

Parkiranje u Splitu
Parkiranje u Splitu Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Parkiranje u Splitu podijelilo je gledatelje, na čijoj ste vi strani?

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljene su fotografije automobila zaustavljenog na prometnici, s upaljenim žmigavcima i podignutom haubom dok su vozačica i suvozačica skočile do obližnje pekare.

\\folder\vezani_članak Odlično parkiranje Što kažete? Pogledajte majstora na djelu, ovakvo parkiranje ne viđa se svaki dan \\folder\vezani_članak Pas i beba Odlična dadilja Nježni div: Brižna doga odlična je dadilja, preslatka snimka raznježila internet

Iz prizora se čini da je vozačica pokušala simulirati kvar na automobilu kako bi došla do praktičnog parkinga, a njezino parkiranje podijelilo je publiku na društvenim mrežama. "Pa to je normalno u Splitu. Prije nekoliko godina odvojim se u traku za desno skretanje, kad lik ispred mene dođe do samog semafora, iziđe, zaključa auto i ode u kafić pored", "Super su se sjetile, svaka im čast", "Ima toga i u Sarajevu, nemaju drama, to je više propust u kućnom odgoju", "Bravo, cure!", "Prošle su igricu", "To se zove snalažljivost, svaka čast!", "To nisu cure, to su kraljice!", "Zašto ovo nije normalno, a normalno je da isto tako (samo bez dizanja haube) auto blokira nogostup ili biciklističku stazu? Aha, ovako je blokiran promet, a onako - nema veze".

S čijim se komentarima više slažete, svakako provjerite u objavi koju prenosimo u nastavku.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!