Mix

Netflix u suradnji s tvojom prvom simpatijom: Pamela Anderson ispričat će svoju stranu priče

Pamela Anderson Baywatch
Pamela Anderson Baywatch Foto: Youtube Screenshot
Interes za njezinu životnu priču oživio je nakon nove Hulu serije Pam & Tommy u kojoj njezin lik predstavlja, i to odlično, Lilly James.

Ako ćete simpatizirati s ikime u toj seriji, onda će to biti upravo Pamela, koja je napokon odlučila narativ o svojima životu i karijeri preuzeti u vlastite ruke.

Svoje fanove i javnost obavijestila o nadolazećem dokumentarcu obavijestila je Instagram postom:


Radi se o poruci ispisanoj njezinim rukopisom u kojoj stoji:

“Moj život / Tisuće nesavršenosti / Milijun pogrešnih percepcija / Opaka, divlja i izgubljena / Bez dorastanja očekivanjima / Mogu vas samo iznenaditi / Ne žrtva, nego preživljavateljica i živa da bih ispričala pravu priču”

Njezin stariji sin Brandon Thomas Lee na aktualnom dokumentarcu radi kao producent.

Variety prenosi da se radi o dokumentarcu koji će konačno definirati ikonu pop-kulture te da je film u izradi bio i prije nego što se naišlo na potencijalnu streaming platformu koja će ga premijerno prikazati.

Redatelj Ryan White pri stvaranju dokumentarca imao je ekskluzivan pristup samoj Pameli te njezinim arhivskim snimkama i privatnim dnevnicima.

Iako još ne postoji naziv filma, projekt se opisuje kao intiman portret utkan u život Pamele Anderson, u kojemu se ona osvrće na svoj karijerni i životni put pripremajući se za sljedeće korake.