Mix

Netko je rangirao države po tome sjede li muškarci dok uriniraju

Man
Man
Kad zastaneš i razmisliš o samom činu uriniranja — ima smisla sjesti. Dok sjediš, puno je manje ciljanja uključeno u čitav proces, a i stigneš odmoriti kosti.

E sad… ako ste imali emotivnu reakciju na uvod, postoji šansa da biste bili dobar kandidat za ovo istraživanje.

The Guardian je pisao o istraživanju sveučilišta Leiden kako sjedenje prilikom uriniranja nudi znatno bolji urodinamički profil. Ako je medicinski bolje, zašto ne?

YouGov je odlučio provesti svoje istraživanje. U pitanju je bila obična anketa u 13 država, a nakon glasanja je otkriveno kako u Njemačkoj muškarci najčešće sjede dok se u Meksiku oštro protive toj ideji. Čak 63 posto muškaraca u Njemačkoj sjedi prilikom uriniranja. Čak postoji i njemačka riječ za takve muškarce. Sitzpinkler. Naravno da postoji.

Ovo istraživanje je ionako zabavno-informativne prirode jer se odnosi na muškarce iz 13 država koji su sudjelovali u anketi.

Kao i u svim ovakvim anketama, preletimo pogledom sve uključene države u potrazi za Hrvatskom, ali Hrvati nisu glasali. Nekako vjerujemo da znamo kako bi to završilo. Laganih 90+ posto za „mi smo dečki što pišaju stojećki”.