Čovječe…

"Ni za milijun eura": Doživjeli nezgodu pri istraživanju špilje, gledateljima nije jasan njihov hobi

Istraživanje špilje
Istraživanje špilje Foto: YouTube/Screenshot
Uživaju u istraživanju špilja, no ova snimka pokazuje zašto to nije hobi za svakoga.

Istraživanje špilja nikako nije hobi za klaustrofobične, a čini se ni za mnoge korisnike društvenih mreža. U komentarima ispod snimke istraživanja špilje koju prenosimo u nastavku, korisnici društvenih mreža iz različitih su razloga komentirali da se ne bi upustili u takav podvig ni za milijun eura.

Na snimci je zabilježeno istraživanje špilje s niskim stropom i pune vode pa su pustolovi u nekim trenucima trebali zaroniti i izroniti na točnom odredištu kako bi došli do zraka. No jedan je od njih promašio mjesto izranjanja te ga je uhvatila panika, zbog čega je počeo nekontrolirano bježati, te pritom ozlijedio sebe i one koji su mu se našli na putu.

\\folder\vezani_članak Fail Užas... Majstori u akciji: Ceste su pune užasnih vozača, pogledajte njihova remek-djela \\folder\vezani_članak Male i velike mace - 3 Uživajte! Prizori koji će vam popraviti dan: Mačići su sad već pravi mačori, no svejedno su slatki

Zbog jedne panične reakcije, nekoliko je pustolova zaradilo posjekotine ne glavi, no ipak su ostali smireni i uspjeli privesti istraživanje špilje kraju bez dodatnih ozljeda i problema. Isječak koji je ponukao gledatelje da komentiraju kako se ne bi upustili u takvo što ni za milijun eura možete pogledati u nastavku, a prenosimo i cijelu snimku istraživanja špilje.

 

@underground_explorers What would you do in this situation? @ActionAdventureTwins ♬ original sound - undergroundexplorers