Mix

Nikada ne biste rekli da će vam trebati T-Painova obrada pjesme „War Pigs“! Pohvalio ga je i Ozzy Osbourne

pjevači t pain i ozzy osbourne jedan pored drugog
pjevači t pain i ozzy osbourne jedan pored drugog Foto: Shutterstock/Tinseltown/SilviaElizabethPangaro
T-Pain? Kralj Auto-Tunea T-Pain? Upravo taj, a na njegovom najnovijem albumu „On Top of the Covers“, glazbenik obrađuje svaki žanr od rocka, popa do metala i country glazbe. Ozzy Osbourne prepoznao je pjesmu „War Pigs” grupe Black Sabbath, a obradu je proglasio najboljom ikad.

75-godišnji pjevač grupe Sabbath Ozzy Osbourne podijelio je isječak T-Painove izvedbe na društvenim mrežama uz opis „Ovo je najbolja obrada „War Pigs“ ikada.“.

Pjesma „War Pigs“ otvara slavni drugi album grupe Black Sabbath iz 1970. godine, „Paranoid“.

Ozzy je također istaknuo interes pitajući „Zašto me niste nazvali?“ na što mu je T-Pain retweetom odgovorio „Uvijek ste pozvani. Na vrhu liste, svaki put! Hvala vam puno. Znači mi puno kad dolazi sa samog vrha.“.

Kao što su mnogi shvatili zbog isječaka iz emisije „The Masked Singer“ i njegovog nastupa na Tiny Desku, 39ogodišnji pjevač rođen zaista zna pjevati, a koristio je Auto-Tune samo kako bi bio „različit“.

„Zaista sam to čuo, bila je to pjesma Jennifer Lopez, Darkchild remix, i koristila ga je dvije sekunde u pjesmi. I od tada sam mislio ‘Moram pronaći taj uređaj’“, rekao je T-Pain o Auto-Tuneu u intervjuu za NPR u travnju 2023. godine. „I kad sam ga pronašao, znao sam da će me to učiniti drugačijim jer do tada sam samo pjevao i pjevao, a on je bio spas u zadnji trenutak.“

„On Top of the Covers“ omogućio je T-Painu da pokaže da njegovi talenti nisu ograničeni na jedan žanr. Pjevač istražuje pop glazbu s pjesmom „Stay With Me“ Sama Smitha, rock s pjesmom „Don’t Stop Believin’“ grupe Journey, country s pjesmom „Tennessee Whiskey“ Chrisa Stapletona, i naravno, odaje počast začetnicima metala s pjesmom „War Pigs“.

View this post on Instagram

A post shared by T-Pain (@tpain)

Ozzy također nije stranac kada je u pitanju istraživanje izvan svog žanra. On i Travis Scott pojavili su se na pjesmi „Take What You Want“ Post Malonea iz 2019.