Iz ananasa u NBA

Nikola Jokić otkrio fotografije kolekcije tenisica! Spužva Bob je glavni motiv

Scena iz crtića Spužva Bob Skockani i košarkaš Nikola Jokić
Scena iz crtića Spužva Bob Skockani i košarkaš Nikola Jokić Foto: Nicktoons/NBA/Youtube
Spužva Bob ponovno na NBA terenima

 Nakon što je osvojio nagradu za MVP-a NBA lige, centar Denver Nuggetsa otkrio je nadolazeću kolekciju inspiriranu omiljenim crtanim junakom. Motivi iz crtane serije Spužva Bob Skockani tako će krasiti njegove nove tenisice.Nikola je još u prosincu prošle godine potpisao ugovor s kineskim brendom sportske opreme 361° Degrees. Sada nas je odlučio počastiti objavom svojih prvih tenisica, a ESPN-ov Nick DePaula objavio je fotografije nadolazeće kolekcije, koja će sadržavati tenisice dizajnirane prema izgledu četiriju glavnih likova popularne serije.

Tako će se Spužva Bob, Patrik, Kalamarko i Gospodin Klještić naći na novim tenisicama.
Jokić je bio dominantna sila u protekle četiri godine, a može ga se naći i u razgovoru kao jedan od najvećih igrača u povijesti NBA lige. Trenutno je Jokić u drugoj rundi doigravanja, gdje njegovi Nuggetsi gube 3:2 u utakmicama.

Nadamo se da će mu ove tenisice i prosjek iz sezone od 26,4 poena, 12,4 skoka i 9,0 asistencija po utakmici pomoći obraniti titulu Prvaka NBA lige.

Ovo nije prvi put da Spužva Boba možemo vidjeti na tenisicama za košarku. Prije nekoliko godina našao se na Nikeovom 5. i 2. modelu iz linije Kyrieja Irivinga, a i tada su bile jako popularne.Spajanje popularnog igrača s tenisicama uvijek je unosno, a dodamo li u cijelu priču i omiljeni lik iz crtića, uspjeh je praktički zagarantiran.