Mix

Nova sezona Drive to Survive: Netflixova serija o Formuli 1 i najveća nada Formule 1 za stjecanje novih fanova

Drive to Survive
Drive to Survive Foto: Youtube Screenshot
Netflixova serija Drive to Survive je odgovorna za porast fanova ovog paklenog sporta – jednako kao i vizija nove uprave koja je odlučila da više ne želi podilaziti bogatoj gerijatriji već da žele nove fanove koji nemaju već nekoliko ugrađenih stentova. Serija je ponekad preslobodno interpretirala događaje sa staze i iz boksova, a prčkali su i po kronologiji za veći dramatični efekt.

Prošla sezona Formule 1 je bila najuzbudljivija u posljednjih 10 godina. Možda to kažemo jer su dojmovi još uvijek svježi, ali epska borba između Lewisa Hamiltona i Maxa Verstappena će se prepričavati godinama. Izrazito nam je drago što je Netflixova ekipa kamerama i mikrofonima pratila događaje kroz ovu povijesnu sezonu, sada ćemo moći vidjeti još jednu stranu drame.

Nismo jedini koji bi opisali Drive to Survive kao Keeping Up With The Kardashians, ali s bolidima koji idu 350 kilometara na sat. Sada ćemo dobiti četvrtu sezonu. Trailer je tu, očekivanja rastu, serija stiže 11. ožujka – što je u trenutku pisanja članka SUTRA! Sutra smo na godišnjem.