Mix

Nove Nike Kobe 8 „Radiant Emerald“ brojevima odaju počast Kobeju Bryantu

nike kobe 8 tenisice posložene u broje 8 i 24
nike kobe 8 tenisice posložene u broje 8 i 24 Foto: Instagramscreenshot/@nicekicks
Došao nam je detaljan prikaz novog modela Nikeovih Kobe 8, koje na gornjištu sadrže oba broja s dresa Kobea. Prošlog kolovoza, Nike je službeno započeo ponovno lansiranje linije potpisa Kobea Bryanta s modelom „Halo“ Kobe 8, potpuno bijelom bojom koja odaje počast legendarnom preminulom igraču.

Dok marka nastavlja najnoviju eru Kobeovog naslijeđa kroz linije tenisica, spremaju se dodatne boje Kobea 8, pripremljene za početak iduće godine.

View this post on Instagram

A post shared by Nice Kicks (@nicekicks)

Jedan od tih parova je „Radiant Emerald“ Kobe 8, tenisica s bijelom osnovom i kontrastnim tonovima smaragdno-zelene na detalje diljem gornjišta. Riječ je posebnom ponavljajućem uzorku napravljenog od brojeva 8 i 24. Ta je dva broja nosio Kobe tijekom svoje karijere s Lakersima. Prošiveni Swoosh i poluproziran potplat upotpunjuju izgled ovog modela.

„Radiant Emerald“ (kao i „Court Purple“) u prodaji se očekuje od 8. veljače 2024. ili 2/8/24. Taj je niz brojeva značajan jer predstavlja broj koji je na dresu nosila Gigi, Kobeova kćer, 2, zajedno s oba Kobeova broja.

Najvjerojatnije nije slučajnost ni što je to i dan kada će Lakersi otkriti Kobeov kip ispred Crypto.com Arene. Očekuje se cijena od 190 dolara.