Mix

Nove Nike tenisice inspirirane su ovim kultnim odjevnim predmetom

„Nike SB Dunk High Concepts Ugly Christmas Sweater
„Nike SB Dunk High Concepts Ugly Christmas Sweater" Foto: Screenshot/stockx.com/Canva
Uz nadolazeće blagdane uskoro započinje i vrijeme darivanja, a ove godine, Nike nas iznenađuje novim i neobičnim pristupom obući.

Božićni džemperi s raznim motivima, od simpatičnih sobova i Djeda Božićnjaka do šarenih božićnih kuglica, već su dugo tradicionalni simbol blagdanskog duha. Sada, zahvaljujući Nike-u, ovi motivi prelaze s pletenih pulovera na udobne tenisice, prenosi highsnobiety.com.

Ove posebne „Nike SB Dunk High Concepts Ugly Christmas Sweater” tenisice inspirirane su kultnim „ružnim božićnim džemperima”, čineći ih savršenim odabirom za ljubitelje mode i božićnih tradicija. Suradnja između Nike-a i Concepts, poznatog trgovca i brenda tenisica, rezultirala je jedinstvenim dizajnom koji spaja klasične elemente Nike Dunk visokih tenisica sa šarenim i šarmantnim motivima božićnih džempera.

Gornji dio tenisica je prekriven raznolikim božićnim uzorcima, uključujući simbole kao što su snjegovići, sobovi, Djed Božićnjak, božićne kuglice i druge tradicionalne motive. Boje poput crvene, zelene, bijele i plave dominiraju, stvarajući živopisan i blagdanski dojam. Dodatni detalji poput kontrastnih vezica naglašavaju jedinstvenost ovih tenisica.

Potplat tenisica donosi dozu modernog stila, pružajući udobnost i podršku, karakteristične za Nike SB Dunk High liniju. Njihova jedinstvena estetika omogućava nošenje tijekom božićnih proslava, ali i izvan sezone, kao izraz individualnog stila.

S ovom suradnjom, Nike i Concepts ne samo da slave blagdane već i nastavljaju tradiciju stvaranja posebnih i limitiranih izdanja koje izazivaju uzbuđenje među kolekcionarima i zaljubljenicima u modu.