Mix

Novi „Grand Theft Auto“ možda dolazi na Netflix! Streaming tvrtka gradi gamersku platformu

igranje igrice GTA na televizoru i netflixov logo
igranje igrice GTA na televizoru i netflixov logo Foto: Canva/unsplash.com
Možda bih ga vrijedilo pogledati, ali ne izlazi nam film inspiriran radnjom jedne od igrica, unutar popularnog serijala, GTA (Grand Theft Auto). Netflix Games pregovara s Rockstar Gamesom o izdavanju vlastite verzije popularne verzije Grand Theft Auto. Streaming div raspravlja o planovima za izdavanje igre Grand Theft Auto na svojoj platformi Netflix Games kroz ugovor o licenciranju s izdavačem Take-Two Interactive, prenosi nam Complex.

Netflixov potencijalni spin-off ne bi bio GTA VI, za koji se očekuje da će izaći između proljeća 2024. i proljeća 2025.

Vrijedno je napomenuti da su Netflix igre trenutno dostupne samo na mobilnim uređajima, iako je Rockstar ranije objavio Grand Theft Auto: San Andreas i Grand Theft Auto: Vice City za iOS i Android tijekom ranih 2010-ih. Netflix Games također razmatra ugovore o licenciranju za dodavanje dobro poznatih mobilnih igara u svoj katalog.

Vijest stiže dva mjeseca nakon što je Netflix u kolovozu objavio da planira proširiti svoje streaming carstvo na interaktivnu zabavu. „Naš je cilj oduvijek bio imati igru ​​za svakoga i naporno radimo kako bismo zadovoljili članove tamo gdje jesu s dostupnom, glatkom i sveprisutnom uslugom“, rekao je Mike Verdu, potpredsjednik Netflix Games, u izjavi u kolovozu.

Verdu je dodao „Pokrećemo ograničeni beta test za mali broj članova u Kanadi i Ujedinjenom Kraljevstvu na odabranim televizorima počevši od danas, te na osobnim i Mac računalima preko Netflix.com na podržanim preglednicima u sljedećih nekoliko tjedana.“.

Možda nam budućnost donese drugačije uživanje u omiljenim igrama, bez konzola i računala.