Mix

Novi trailer za sigurni hit Christophera Nolana o rođenju atomske bombe

Christopher Nolan
Christopher Nolan Foto: Youtube Screenshot
Kada Christopher Nolan ima novi film, to se napeto iščekuje. Zaradio je povjerenje ljubitelja filma, osvojio ih kompleksnijim zapletima i praktičnim efektima, a publika mu to vraća posjećivanjem kina. Na Nolanov Tenet je pao teret vraćanja publike u kina usred globalne pandemije, čak možemo reći kako je Tenet žrtvovan za testiranje interesa posjetitelja.

Sada kada je i službeno proglašen kraj globalne pandemije, imat ćemo priliku gledati Oppenheimera na velikim ekranima. Vjerujemo kako će zarada ovog filma realnije reflektirati vrijednost Nolanovog stvaralaštva.

Nolan je opet snimio film s IMAX kamerama, a ovaj triler će nas pobliže upoznati s likom i djelom J. Roberta Oppenheimera, znanstvenika odgovornog za nastanak atomske bombe.

Glumačka postava je prekrcana. Oppenheimera glumi Cillian Murphy, njegovu ženu glumi Emily Blunt, a velike uloge su dobili i Matt Damon te Robert Downey, Jr.

Kako popis ne bi tu stao, u filmu su i Florence Pugh, Benny Safdie, Josh Hartnett, Rami Malek i Kenneth Branagh.

Trailer pokazuje više dijaloga nego što je to bio slučaj s prethodnim teaserima i trailerima, a sada smo sigurni da je ovo film koji ćemo gledati u IMAX dvorani. Evo i trailera: