Mix

*NSYNC pred publikom prvi put nakon godina posta! Pojavili se na MTV-evoj dodjeli nagrada VMA

Grupa NYSNC sastavljena od Justina Timberlakea, JC Chaseza, Joeya Fatonea, Chrisa Kirkpatricka i Lancea Bassa i taylor swift na mtv vma
Grupa NYSNC sastavljena od Justina Timberlakea, JC Chaseza, Joeya Fatonea, Chrisa Kirkpatricka i Lancea Bassa i taylor swift na mtv vma Foto: YouTubescreenshot/@MTV
*NSYNC se okupio, po prvi put nakon godina pauze, na dodjeli MTV Video Music Awards (VMA), a za njima je poludjela i Taylor Swift.

Boy bend, koji zajedno nije objavio glazbu od 2002., ponovno se okupio kako bi dodijelio nagradu za najbolji POP VMA na ceremoniji u New Jerseyju.

Boy bandu, sastavljenom od Justina Timberlakea, JC Chaseza, Joeya Fatonea, Chrisa Kirkpatricka i Lancea Bassa, ovo je prvo okupljanje u 10 godina, a Taylor Swift preuzela je ulogu svih obožavatelja svojom reakcijom na njihov izlazak na pozornicu. Ustala se sa svog mjesta, vrištala i navijala za bend, a ispalo je kako se više veselila njima nego osvojenoj nagradi.

Bend joj je također dao narukvicu, znak tradicije koju ispunjavaju obožavatelji tijekom njezinih nastupa na turneji Eras Tour.

Priča se da *NYSNC ima novu glazbu koja bi uskoro trebala izaći. Timberlake je posudio glas Branchu u filmovima Trolls, a nagađa se kako će njegov stari boyband imati nešto u nadolazećem filmu Trolls Band Together, prenosi nam UNIlad. Vjerujemo li glasinama to će biti njihovo prvo izdavanje glazbe u više od dva desetljeća.