Joaquin Phoenix ponovno u Oscarom nagrađivanoj ulozi

Objavljena je najava za nastavak Jokera! Ovo je Joker 2 pod nazivom Joker: Folie à Deux

Joaquin Phoenix i Lady Gaga u filmu Joker: Folie à Deux
Joaquin Phoenix i Lady Gaga u filmu Joker: Folie à Deux Foto: WarnerBrosPictures/Youtube
Joaquinu Phoenixu pridružila se poznata pjevačica i glumica! Pogledajte što otkriva najava

U filmu se Joaquin Phoenix vraća svojoj Oscarom nagrađenoj ulozi Jokera, a Lady Gaga se pridružuje glumačkoj ekipi kao Harley Quinn. Joker iz 2019. očekivano je dobar film, ali nitko nije mogao predvidjeti koliko će dobar on na kraju biti.

Film je zaradio više od milijarde dolara diljem svijeta, bio je nominiran za 12 Oscara i osvojio još jednu nagradu za najbolju originalnu glazbu uz Phoenixovu nagradu za najboljeg glavnog glumca.

 

U nastavku će Gaga biti predstavljena kao Jokerova poznata ljubavnica, Harley Quinn. Iako preuzima ulogu od vrhunske glumice Margot Robbie, Gagin specifični talent čini je savršenom za ulogu u Jokeru 2.

Sigurno se pitate zašto je to tako. Joker 2 bi trebao biti jukebox mjuzikl, kao što potvrđuje i najava, što znači da Gagin dodatak ima savršenog smisla. Jukebox mjuzikl je vrsta glazbenog filma koja kao svoj glazbeni repertoar koristi popularne pjesme, umjesto originalnih.

Kako nam prenosi UNILad, prve vijesti koji su izvjestile da je riječ o mjuziklu glasile su:

“Insajderi upućeni u snimanje i rane verzije željno iščekivanog nastavka Jokera, Todda Phillipsa, rekli su da film uvelike naginje tome da bude ''uglavnom jukebox mjuzikl'', budući da uključuje najmanje 15 reinterpretacija ''vrlo poznatih'' pjesama.

\\folder\vezani_članak Najava filma Beetlejuice Povratak Bubimira Došla je najava za nastavak filma “Beetlejuice“, a postava je ostala gotovo identična

Todd Phillips, koji je prije Jokera režirao The Hangover i War Dogs, režira i nastavak filma, a osim Lady Gage i Phoenixa, iz prvog filma vraća se i Zazie Beetz, a pridružit će joj se Brendan Gleeson, Catherine Keener, Ken Leung i Steve Coogan.

Trailer potvrđuje glazbeni element filma, ali čini se da ukazuje da će se sve odvijati u zajedničkim umovima Jokera i Harleya.
Podnaslov Folie à Deux je uobičajeni izraz za kada dvoje ljudi imaju zajedničku ili zajedničku zabludu, nešto što će očito igrati veliku ulogu u filmu. Izlazak 4. listopada, mislim da se svi možemo složiti, nakon tog trailera ne može doći dovoljno brzo.