Mix

Objavljena snimka nesvakidašnjeg treninga Marka Zuckerberga s UFC velikanima: Pogledajte zašto je šokirala javnost

Trening Marka Zuckerberga usred jezera
Trening Marka Zuckerberga usred jezera Foto: TikTok/brazilian.jiujitsu
Mark Zuckerberg je prije nekoliko mjeseci trenirao s UFC velikanima, Israelom Adesanyom i Alexanderom Volkanovskim.

Tehnološki mogul počeo je trenirati brazilski jiu-jitsu uoči najavljene borbe koja se trebala dogoditi između njega i Elona Muska, još u kolovozu ove godine.

Iako Elon i Zuckerberg nisu ušli u ring, Mark je kroz period od nekoliko mjeseci razvio zavidne mišiće torza i šokirao društvene mreže.

Sada, nekoliko mjeseci nakon treninga, u javnost je izašao video treninga o kojemu su svi pričali, a mnogi su iznenađeni s tim što Zuckerberg ne izgleda u potpunosti izgubljeno i nespretno.

@brazilian.jiujitsu Israel Adesanya and Alex Volkanovski training with Mark Zuckerberg. #lockinjiujitsu #zuck #israeladesanya #alexandervolkanovski #markzuckerberg #jiujitsu #brazilianjiujitsu #jiujitsugrappling #lockinmma #mixedmartialarts #elonmuskvsmarkzuckerberg ♬ original sound – Lock-In JiuJitsu

Osim toga što se vidi da je Mark spretan te se snalazi na treninzima s vrhunskim borcima, specifičnost ovog treninga je i lokacija. Naime, nekolicina boraca, uključujući Marka, Adesanyu i Volkanovskog trenirala je na platformi usred jezera Tahoe u Nevadi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Israel Adesanya (@stylebender)

Israel Adesanya pohvalio je mogula na svojim društvenim mrežama, još tijekom ljeta, kada video ovog treninga još nije bio objavljen.